レストラン槿(むくげ) 4月のおすすめ月替わり定食!
海鮮あんかけうどん 1500円
今月は、清里産のうどんに、カニ・海老・帆立・イカ・アサリ
海鮮5種類のあっさりとした餡を合わせました。
野沢菜、ちりめん2種の俵むすびと、デザートが付いて1500円です。
是非ご賞味下さい。
Kaisen Ankake Udon
・Seafood and
Vegetables with Starchy Sauce on Udon noodles.(Udon:wheat
noodles).
Seafood: squid, shrimp, scallop, asari clam
and crab.
・Serve with
rice ball and dessert(waffles) .
Rice ball (two kinds): Rice ball mixed with
Japanese pickled Nozawana.
Rice ball mixed with dried young sardines.
4月1日よりレストラン槿(むくげ)にて!
0 件のコメント:
コメントを投稿