2018年3月29日木曜日

レストラン(槿)4月のおすすめ月替わり定食

レストラン槿(むくげ) 4月のおすすめ月替わり定食!

海鮮あんかけうどん 1500円


今月は、清里産のうどんに、カニ・海老・帆立・イカ・アサリ
海鮮5種類のあっさりとした餡を合わせました。
野沢菜、ちりめん2種の俵むすびと、デザートが付いて1500円です。
是非ご賞味下さい。

Kaisen Ankake Udon
Seafood and Vegetables with Starchy Sauce on Udon noodles.Udon:wheat noodles.
Seafood: squid, shrimp, scallop, asari clam and crab.
Serve with rice ball and dessertwaffles.
Rice ball (two kinds): Rice ball mixed with Japanese pickled Nozawana.
Rice ball mixed with dried young sardines.

4月1日よりレストラン槿(むくげ)にて!


0 件のコメント:

コメントを投稿